آلمان کشوري از اتحاديه اروپا و عضو شينگن مي باشد. مجموعه اي از اصلاحات تجاري و اجتماعي که در ساليان اخير در کشور آلمان انجام شده است، عاملي بوده که باعث شده آلمان با قرار گرفتن در قلب اروپا، به کشوري مدرن با استاندارد هاي بين المللي تبديل شود که با ارائه سيستم آموزشي قوي و فرصت هاي بي پايان شغلي، حقوق بالا، مزاياي مناسب و امنيت شغلي بيش از ميليون ها مهاجر را به خود جذب کرده است . با توجه به رشد منفي جمعيت کشور آلمان، اين کشور به شدت در نيروي کار با کمبود و پيري روبروست. از اين رو دولت اين کشور شرايط کار مناسبي را براي جذب نيروي کار فراهم نموده است.
با موسسه حقوقي مهاجرتي مهاجريار در اين مقاله به اين مطلب  ( کار در آلمان و شرايط آن ) خواهيد رسيد که ويزاي کار آلمان چگونه است و چگونه از طريق کار در آلمان مي توان اقامت و در نهايت تابعيت کشور آلمان را دريافت کرد. پس با ما همراه باشيد با : کار در آلمان و شرايط آن


آلمان بعد از آمريکا و ژاپن سومين قدرت بزرگ جهان از نظر صنعتي مي باشد، به طوري که امروزه آلمان يکي از بالاترين نرخ هاي بهره وري و پايين ترين نرخ بيکاري در جهان را دارا مي باشد. از اين رو افراد بسياري به دنبال کار در کشور آلمان هستند .


براي ورود به آلمان و کار در اين کشور نياز به ويزاي کاري در کشور مذکور مي باشد.


شرايط دريافت هر يک از ويزاهاي فوق براي افراد مقيم مناطق مختلف دنيا متفاوت مي باشد.


انواع ويزاي کار آلمان :


1- ويزاي کار از طريق پيشنهاد شغلي


2- ويزاي جستجوي کار آلمان


3- ويزاي کار از طريق blue card


مزايا و معايب ويزاي کار آلمان از طريق پيشنهاد شغلي :


اين روش به گونه اي است که کارفرما در کشور آلمان است و زماني مي تواند پيشنهاد شغلي به فرد مقيم کشور ديگر بدهد، که به مدت 3 ماه در کشور آلمان و سپس 3 ماه ديگر در اتحاديه اروپا آگهي کند، در نهايت اگر شهروندي از آلمان يا ساير کشور هاي اتحاديه اروپا تمايل به داشتن چنين شغلي نداشته باشد، کارفرما مي تواند درخواست دعوت به کار را به فرد مورد نظر در کشور ثالث (شهروند ساير کشور ها که عضو اتحاديه اروپا يا مناطق اقتصادي اروپا سوئيس نباشد) ارسال نمايد. شايان ذکر است که پيدا کردن قرارداد کاري در کشور آلمان کار ساده اي نمي باشد و کارفرما مي بايست براي فردي که هيچ گونه شناختي نسبت به وي ندارد، قرارداد کاري بفرستد و مبلغ بالايي براي دستمزد يکسال وي به دولت آلمان تعهد نمايد. در نتيجه اين نوع ويزا، راه مناسبي براي اقامت آلمان نمي باشد. زيرا اولاٌ تعداد کارفرماياني که چنين تعهدي را بر عهده بگيرند و مايل به همکاري با فرد ناشناس باشند، بسيار اندک است و ثانياٌ راهي براي افراد سودجو است که با داشتن قرارداد صوري فرد متقاضي را دچار مشکل مي کنند.


پيشنهاد موسسه مهاجرتي اين است که براي گرفتن ويزا ، فرد متقاضي راه منطقي تري را انتخاب نمايد که در ادامه به آن مي پردازيم.


ويزاي جستجوي کار آلمان :


کشور آلمان به منظور رفع مشکل ويزا از طريق پيشنهاد شغلي ، ويزاي جستجوي کار در آلمان را صادر کرده است .حسن داشتن اين ويزا در اين است که به فرد اجازه مي دهد به مدت 6 ماه در آلمان به کمک شرکت هاي کاريابي به دنبال شغل مناسب براي خود باشد که در اين مدت در صورتي که فرد کار متناسبي پيدا نمايد، ويزاي وي 6 ماه ديگر تمديد مي گردد و پس از آن فرد مي تواند blue card که در ادامه توضيح خواهيم داد ، دريافت نمايد .


ويزاي کار آلمان از طريق blue card :


اين ويزا مخصوص افراد متخصص است تا بتوانند در زمينه تخصصي خود در آلمان فعاليت کنند. پيشنهاد موسسه حقوقي مهاجرتي مهاجريار به افرادي که تحصيلات و تخصص و سابقه شغلي دارند ، اقدام براي اين ويزا مي باشد.


شايان ذکر است که اين ويزا به دليل جذب افراد متخصص داراي شرايط خاصي مي باشد که در مقاله ديگري به شرايط و ضوابط آن مي پردازيم .


شانس داشتن اين ويزا براي افراد متخصص و داراي تحصيلات بالاتر بيشتر است . کشور آلمان همه ساله رشته هاي تحصيلي که مي توانند اين ويزا را دريافت نمايند اعلام مي دارد. مي توان گفت تقريباٌ کليه رشته هاي مهندسي و بعضي از رشته هاي پزشکي و پيرا پزشکي  و . شامل اين ليست مي باشند .


اين ويزا معمولاٌ براي 4 سال صادر مي گردد که اگر مدت قرارداد با شرکتي که فرد در آلمان مشغول به کار مي باشد، کمتر باشد، ويزاي فرد هم به همان اندازه کاهش مي يابد.


نکته قابل توجه اين است که فرد پس از 33 ماه کار در کشور آلمان مي تواند درخواست اقامت کشور آلمان را بدهد. اين در حالي است که اگر فرد داراي مدرک زبان آلماني B1  باشد، مدتي که بايد در آلمان اشتغال يابد تا بتواند درخواست اقامت کند، به 21 ماه کاهش پيدا مي کند. از مزاياي ديگر اين ويزا آن است که فرد متقاضي مي تواند افراد تحت تکفل خود را (همسر و فرزندان زير 18 سال خود ) به همراه داشته باشد و از همان ابتدا اين ويزا به اعضاي خانواده وي تعلق مي گيرد.


با توجه به مطالب فوق و بررسي هاي انجام شده توسط موسسه حقوقي مهاجرتي مهاجريار ، پيشنهاد اين موسسه به فرد متقاضي ويزاي کار در کشور آلمان، اقدام براي دريافت ويزا از طريق جستجوي کار است زيرا براي فرد متقاضي از نظر هزينه مقرون به صرفه تر و هم چنين شرايط بهتري براي وي وجود دارد تا خودکار متناسبي در کشور آلمان پيدا کند.


شما همچنان مي توانيد مقالات مهاجرت به آلمان از طريق سرمايه گذاري ، تحصيل در آلمان ، اخذ ويزاي کاري آلمان ، اقامت آلمان ، شرايط تحصيل در آلمان ، هزينه زندگي در آلمان مطالعه نماييد.


منبع : mohajeryar.company


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : آلمان ,کشور ,ويزاي ,ويزا ,شرايط ,طريق ,کشور آلمان ,اتحاديه اروپا ,ويزاي جستجوي ,افراد متخصص ,طريق پيشنهاد ,موسسه حقوقي مهاجرتي ,حقوقي مهاجرتي مهاجريار ,کنند پيشنهاد موسسه
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دکتر صدیقه ببران tamrin قشمرو راهنمای سفر به جزیره قشم پیچک خیال ایران اسلامی Charles Crystal کلیک زبان مهدی طارمی یخساز صنعتی